agrolink logomtel logo

Доброволчество

Фирмено доброволчество

Ако вашата фирма харесва каузата ни „С децата в биоградинката“, вие и вашите служители можете да се включите като доброволци. Така ще дадете на служителите си шанс да използват уменията и енергията си в полза на обществото.

Освен подкрепа на каузата, вие ще спомогнете да укрепите екипния дух на служителите чрез споделените положителни емоции и преживявания. Това ще донесе на участниците лично удовлетворение от това, че са част от социално-отговорна компания. Това спомага и за утвърждаването на социалната политика и корпоративната философия на компанията, както и за постигането на позитивен имидж.

При нас през 2012 година като доброволци се включиха служители на фирмите „Мтел“, „КонтурГлобал“, „Армина“. Те участваха в най-трудната част от изграждането на градинките – разкопаването на земята, която никога не е била градина, поставянето на повдигнати лехи, мулчиране, изграждане на ограда и поставянето й.

Индивидуално доброволчество

В сайта biogradinka.agrolink.org и фейсбук страницата ще публикуваме предстоящи събития, в които може да се включите или пък вие сами можете да инициирате събития и занимания с децата:

  • Може да работите в биоградинката заедно с децата,
  • Да участвате или да организирате арт занимания, свързани с биоградинка, растения, природа
  • Да подпомогнете организирането на посещения на музеи, изложби, събития, филми, екскурзии до биостопанства
  • Да се включите с доброволен труд и време като специалисти с аудио-визуални, комуникационни и маркетинг умения – да напишете репортаж, клип и други аудивизуални или печатни материали, които могат да се публикуват в медиите
  • Всички ваши идеи са добре дошли

Тук може да намерите и конкретните дейности, планирани за 2013. Изберете тази дейност, която ви допада най-много и ни пишете в коя от дейностите може да се включите.

banner 1

banner 2

Knijka