agrolink logomtel logo

Дарения

Дарения от частни лица

Разгледайте нашия сайт. Вие можете да бъдете част от една красива и добра биоградинка. В помощ на децата от училището за деца с увреден слух, в помощ на Вашите деца, в помощ на самите Вас. Пишете ни за Вашето желания и ние ще Ви предложим ефективни начини, за да подкрепите каузата „Биоградинка“. Ще се погрижим дарението Ви да стигне до своето предназначение и да получите обратна връзка.

Дарителска сметка

Това е удобно средство да планирате даренията си - така разполагате с готови средства, за да подкрепите в най-добрия момент Вашата кауза. Дарителската сметка е подходяща за Вас, ако желаете да дарите поне 1200 лв. годишно.

Данъчни облекчения за дарители

Сдружение АГРОЛИНК издава на всички свои дарители документ, удостоверяващ направеното дарение/я, който Ви дава право да ползвате данъчно облекчение при подаване на годишната данъчна декларация.

Размерът на данъчното облекчение е 5%

Физическите могат да намалят данъчната си основа с до 5 на сто, като направят дарение в полза на юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност. Като организация в обществена полза, Сдружение АГРОЛИНК получава данъчно ефективни дарения от български граждани и фирми.

Дарения от фирми 

Дарителство по ведомост

Това е лесен начин да дарявате всеки месец малка сума за кауза директно от заплатата си.

Еднократно дарение

Можете да подкрепите нашата кауза „Биоградинка“ с еднократно дарение:

  •   онлайн - чрез дебитна/кредитна карта
  •   по банкова сметка в ЛЕВА:

IBAN: BG 09 UNCR 76301022561080
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк кл. „Хемус“
Адрес: София, ул. “Мадрид” № 1
Име: Сдружение за УЕР АГРОЛИНК
Основание: дарение (посочете името на каузата „Биоградинка)

Ако желаете да получите документ за направеното дарение, моля, свържете се с нас

ПОЛЕЗНО ЗА ДАРИТЕЛИТЕ!

Сдружение „Агролинк” издава на своите дарители документ, удостоверяващ направенето дарение, който ви дава право да ползвате данъчно облекчение при подаване на годишната данъчна декларация.

Сдружение „Агролинк” е юридическо лица с нестопанска цел, регистрирано в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност.

В сайта на Фондация „Помощ за благотворителността в България“ - ФПББ може да намерите важна информация за данъчни облекчения за дарители. Сдружение „Агролинк” работи с партньорство с ФПББ за обслужване на дарителите по ведомост за своята кауза.

За подробна информация:

Драгомир Захариев,
тел:0884503895
е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

banner 1

banner 2

Knijka